Noutati & Publicatii

Contabilitate pentru firme&PFA

Contabilitate-asociatii-pentru-proprieta
Lege-asociatie-de-proprietari.jpg
Servicii oferite

 

Infintare asociatie de proprietari

Consultanta gratuita

Asistenta liste de plata

Fonduri de rulment si reparatii

Incasari numerar si card bancar

Facturare clienti

Urmarire furnizori

Gestiune banci

Registre si documente legale

Balanta de verificare

Toate situatiile contabile

Toate taxele se percep in funtie de :

Vector fiscal

Forma de organizare

Tip proprietate

Domeniu de activitate

Tip impozitare TVA

Tranzacții intracomunitare

Tranzacții extracomunitare

Puncte de lucru cu salariați

Accize

Parametri activitate

Facturi cumpărări

Facturi vânzări

Bonuri cumpărări

Bonuri vânzări

Conturi la bănci în lei

Conturi la bănci în valută

Leasing

Credite bancare

Salariați

Pentru tarife, oferte contactati-ne

Serviciile de contabilitate firma prestate de catre echipa noastra aduc o imagine clara, corecta si completa asupra activitatii firmei pe care o detineti si astfel veti putea lua cele mai bune decizii de management.

In cazul personalului si salarizarii oferim o gama larga de servicii ce va scutesc de bataile de cap pe care le puteti intampina in relatia cu proprii salariati.
Asistenta in fata autoritatilor precum Serviciul Antifraudă sau Administratia Financiara vor fi asistate de catre specialistii nostrii iar in acelasi timp experienta acestora va vor proteja de eventualele abuzuri.

Va oferim consultanta fiscala pentru ca intelegem impactul pe care il au modificarile codului fiscal asupra SRLului dumneavoastra, astfel veti putea gestiona mai usor riscul fiscal stabilind exact taxele si sumele ce trebuie achitate catre stat.

Ne angajam in a deveni aliatul dumneavoastra de incredere si veti observa cum performantele companiei se vor face vizibile datorita calitatii serviciilor prestate de catre echipa noastra. Veti avea mai mult timp pentru a va focusa pe dezvoltarea businessului pe care il detineti lasand grija contabilitatii in mainile unor specialisti, reducand totodata costurile pe care le implica acest proces, veti economisi timp primind in schimb servicii complete si competente, consultanta rapida, risc asigurat, informarea continua si la timp, rapoarte periodice si asistenta la controale.

Pe langa aceste servicii echipa noastra ofera si servicii de infintare S.R.L. (societate cu raspundere limitata), I.I (intreprindere familiala), P.F.A (persoana fizica autorizata) toate realizate in cel mai scurt timp posibil si la cel mai bun raport calitate – pret de pe piata.

In acelasi timp va putem ajuta si cu servicii consultant avocat, gazduire sediu social, radiere societate comerciala, modificare/obtinere acte de la Registru Comertului sau suspendare activitate firma.